Valg til LB Foreningens generalforsamling 2023

Valget til LB Foreningens generalforsamling er åbent

- du kan stemme HER.

Husk at du kan kun stemme, hvis du er i en af nedenstående valgområder. Hvis du ikke har mulighed for at benytte MitID/NemID, kan du kontakte cebr@lb.dk. Husk at oplyse dit medlemsnummer, der står i det brev, du har modtaget.

Læs om alle kandidaterne - de vil blive offentliggjort HER. Du kan også læse om kandidaterne i forbindelse med afgivelsen af stemme.

For medlemmer fra Lærerstandens Brandforsikring afholdes der i år valg i valgområderne 10-11-12;

• Lærerstandens valgområde 10: Nord- og Midtjyllands område, postnummer 7000-7990
  • Lærerstandens valgområde 11: Østjyllands område, postnummer 8000- 8990
  • Lærerstandens valgområde 12: Nordjyllands område, postnummer 9000-9990

Afstemningen foregår 16. januar - 15. februar 2023.

Alle stemmeberettigede medlemmer modtager senest medio januar et valgbrev via e-Boks eller som fysisk brev, hvis man ikke er tilmeldt digital post.

Du kan læse meget mere om medlemsdemokratiet i LB Foreningen HER.

Henvendelser vedrørende valget eller medlemsdemokratiet kan rettes til Demokratikonsulent, Cecilia Brandenhoff på cebr@lb.dk.