Menu

Rejselegater

For at støtte studerende i at opsøge globale input tilbyder LB Foreningen årligt 30 rejselegater á 10.000 kroner.

Det sker i samarbejde med seks professionshøjskoler, hvor legaterne visiteres, så du skal kontakte dit lokale studiested for at komme i betragtning:

 • Københavns Professionshøjskole
  Rikke Pedersen, International Consultant - ripe@kp.dk
 • UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
  Cristina Lerche, Internationalt kontor - czlh@ucl.dk
 • Professionshøjskolen Absalon
  Ida Kühn Laugesen idkl@pha.dk eller International@pha.dk
 • UC Syd
  Kristine Då, Erasmuskoordinator - kida@ucsyd.dk
 • VIA University College
  Lasse Hesselvig, Mobility Advisor - laph@via.dk
 • Professionshøjskolen UCN
  Nadine Julie Svane, International konsulent - njs@ucn.dk

Det er det enkelte uddannelsessted, der administrerer uddelinger, herunder deadlines og tildelingskriterier. Det er derfor også den ansvarlige på dit uddannelsessted, du skal kontakte, hvis du har spørgsmål vedrørende rejselegater.

De eneste krav, vi stiller, er, at du har studieforsikring i LB Forsikring - Lærerstandens Brandforsikring, Bauta Forsikring eller Runa forsikring, og at du senest tre måneder efter endt ophold sender os en beskrivelse af dine nye erfaringer og din faglige udvikling.

Udover den kontante støtte til din rejse tilbyder vi også, at du gratis kan få forlænget din studieopholdsforsikring ud over de 60 dage, som allerede er inkluderet i din studieforsikring, hvis dit ophold varer længere.

Har du generelle spørgsmål til LB Foreningens rejselegater, er du velkommen til at kontakte os på 33 48 54 03 eller kontakt@lbforeningen.dk.