Menu

Donation giver mere børnefællesskab i lokal Taekwon-Do klub

12/1-24

Med en donation på 10.000 kr. får København ITF Taekwon-Do Klub nu mulighed for at skabe endnu bedre fællesskaber for de mere end 30 børn i klubben. Pengene kommer fra den københavnske del af LB Foreningen, som er ejer af Danmarks største medlemsejede privatforsikringsselskab, LB Forsikring.

Med en meget stor papcheck i hånden troppede en af de lokale repræsentanter for LB Foreningen i København, Flemming Splidsboel, op hos København ITF Taekwon-Do Klub på Bernhard Bangs Alle på Frederiksberg. Checken på 10.000 kr. er det synlige bevis på den donation, som nu skal give den lokale klub flere muligheder for at skabe stærke børnefællesskaber for de godt 30 børn i alderen 8 til 15 år.

”Vi er superglade og beærede over donationen fra LB Foreningen. Vi er en lille forening, som skal leve af kontingentindtægter, så når der kommer uventede gaver som den her, så er vi bare meget taknemlige. Det kommer til at give os nogle muligheder for at styrke vores fællesskab her i klubben,” siger Michael Johansen, hovedinstruktør i København ITF Taekwon-Do Klub.

Klubben på Frederiksberg har meget fokus på at skabe børnefællesskaber og bruger Taekwon-Do sportens koreanske grundprincipper til at skabe et lige udgangspunkt for alle deltagere. Det har bl.a. resulteret i, at man gennem tiderne har flere engelsksprogede og også flygtningebørn i klubben: ”Det er vigtigt for os at skabe tryghed. Vi arbejder altid på at have en støttende kultur, hvor vi hjælper hinanden, ingen er bedre end andre, og der er plads til os alle. Man har også alle den samme dragt på, så alle de ting, som måske skiller os ad i hverdagen, er væk, når man træder ind i træningssalen,” forklarer Michael Johansen.

Netop fokus på den sociale indsats og fællesskabet er også baggrunden for, at LB Foreningen har valgt at donere penge til København ITF Taekwon-Do Klub: ”Vi tror på, at fællesskaberne er lidt af en universalnøgle til at løfte nogle af de mange udfordringer vi har i samfundet. Det gælder i det store og i det små. Københavns Taekwondo Klub er et virkelig godt eksempel på hvordan man med frivillige kræfter og engagement kan være med til at skabe meningsfyldte fællesskaber for børn og unge,” siger Flemming Splidsboel, lokal repræsentant for LB Foreningen i København.

Pengene vil blive brugt på forskellige fællesskabsaktiviteter for Taekwon-Do klubbens medlemmer i løbet af 2024, når vejret giver flere muligheder for nogle udendørs aktiviteter udenfor træningssalen.

OM KØBENHAVNS TAEKWON-DO KLUB
ITF Taekwon-Do København blev stiftet i 2014 og har i dag godt 70 medlemmer. Det er en klub for alle, store som små, hvor fokus er på, at alle skal have det sjovt, mens de træner. Der er træning på alle niveauer og børnehold fra 8-12 år, juniorhold fra 10-14 år og voksenhold 15+. 
Deres mission er igennem trygge rammer og et hyggeligt miljø at sikre personlig udvikling af vores medlemmer, så de bliver rustet til at skabe en bedre verden. 

OM LB FORENINGEN
LB Foreningen er ejer af LB Forsikring, som er Danmarks største medlemsejede privatforsikringsselskab, med over 430.000 medlemmer. De mange tusinde medlemmer repræsenteres af 70 delegerede valgt af medlemmerne over hele landet. De står bl.a. for velgørende uddelinger i deres regioner. LB Forsikring består af Lærerstandens Brandforsikring, Runa Forsikring, Bauta Forsikring og LB Forsikring til PFA. Som forsikringstager i LB Forsikring er man også medlem af LB Foreningen og dermed medejer af LB Forsikring.

For yderligere oplysninger kontakt
LB Foreningen: Kommunikationschef, Mikkel Klausen, tlf. 24 28 21 10
København ITF Taekwon-Do Klub: Hovedinstruktør Michael Johansen, tlf. 25 43 68 58