Rejselegater

For at støtte studerende i at opsøge globale input tilbyder LB Foreningen årligt 30 rejselegater á 10.000 kroner.

Det sker i samarbejde med seks professionshøjskoler, hvor legaterne visiteres, så du skal kontakte dit lokale studiested for at komme i betragtning:

• UCC Professionshøjskolen
    Rikke Pedersen, International Consultant (ripe@ucc.dk)
  • University College Lillebælt
    Søren Brolund Ulriksen, Internationalt kontor (international@ucl.dk)
  • Professionshøjskolen Absalon
    Stephanie Wenzell Aziz, Teamleder for det Internationale kontor (scaz@pha.dk)
  • UC Syd
    Mette Ernlund, Head of International Department (meer@ucsyd.dk)
  • VIA University College
    Camilla Kjærholdt Israelsen, Academic Officer (cki@via.dk)
  • Professionshøjskolen UCN
    Anne Wiese Nielsen, International konsulent (aie@ucn.dk)

Den enkelte professionshøjskole fastsætter kriterierne for, hvilke studerende der får tildelt et rejselegat.

De eneste krav, vi stiller er, at du har studieforsikring i LB Forsikring, og at du senest tre måneder efter endt ophold sender os en beskrivelse af dine nye erfaringer og faglige udvikling.

Udover den kontante støtte til din rejse tilbyder vi også, at du gratis kan få forlænget din studieopholdsforsikring ud over de 60 dage, som allerede inkluderet i din studieforsikring, hvis dit ophold varer længere.

Har du uddybende spørgsmål om LB Foreningens rejselegater, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 88632418 eller e-mail kontakt@lbforeningen.dk.

MainLayout.Basket [ ]