Rejselegater

For at støtte studerende i at opsøge globale input tilbyder LB Foreningen årligt 30 rejselegater á 10.000 kroner.

Det sker i samarbejde med seks professionshøjskoler, hvor legaterne visiteres, så du skal kontakte dit lokale studiested for at komme i betragtning:

• Københavns Professionshøjskole
    Rikke Pedersen, International Consultant - ripe@kp.dk
  • University College Lillebælt
    Søren Brolund Ulriksen, Internationalt kontor - international@ucl.dk
  • Professionshøjskolen Absalon
    Stephanie Wenzell Aziz, Teamleder for det Internationale kontor - scaz@pha.dk
  • UC Syd
    Kristine Då, Erasmuskoordinator - kida@ucsyd.dk
  • VIA University College
    Camilla Kjærholdt Israelsen, Academic Officer - cki@via.dk
  • Professionshøjskolen UCN
    Anne Wiese Nielsen, International konsulent - aie@ucn.dk

Det er det enkelte uddannelsessted, der administrerer uddelinger, herunder deadlines og tildelingskriterier. Det er derfor også den ansvarlige på dit uddannelsessted, du skal kontakte, hvis du har spørgsmål vedrørende rejselegater.

De eneste krav, vi stiller er, at du har studieforsikring i LB Forsikring - Lærerstandens Brandforsikring, Bauta eller Runa forsikring, og at du senest tre måneder efter endt ophold sender os en beskrivelse af dine nye erfaringer og faglige udvikling.

Udover den kontante støtte til din rejse tilbyder vi også, at du gratis kan få forlænget din studieopholdsforsikring ud over de 60 dage, som allerede inkluderet i din studieforsikring, hvis dit ophold varer længere.

Har du generelle spørgsmål til LB Foreningens rejselegater, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 88632418 eller e-mail kontakt@lbforeningen.dk.

MainLayout.Basket [ ]