Rejselegater

For at støtte studerende i at opsøge globale input tilbyder LB Foreningen årligt 25 rejselegater á 10.000 kroner.

Det sker i samarbejde med fem professionshøjskoler, hvor legaterne visiteres, så du skal kontakte dit lokale studiested for at komme i betragtning:

• UCC Professionshøjskolen
    Rikke Pedersen, international consultant (ripe@ucc.dk)
  • University College Lillebælt
    Søren Brolund Ulriksen, Internationalt kontor (international@ucl.dk)
  • University College Sjælland
    Stephanie Wenzell Aziz, international konsulent (international@ucsj.dk)
  • UC Syd
    Mette Ernlund, Head of International Department (meer@ucsyd.dk)
  • VIA University College
    Line Holmann Bildsøe, academic officer (libi@via.dk)

Den enkelte professionshøjskole fastsætter kriterierne for, hvilke studerende der får tildelt et rejselegat.

De eneste krav, vi stiller er, at du har studieforsikring i LB Forsikring, og at du senest tre måneder efter endt ophold sender os en beskrivelse af dine nye erfaringer og faglige udvikling.

Har du uddybende spørgsmål om LB Foreningens rejselegater, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33957350 eller e-mail kontakt@lbforeningen.dk.