Happy Schools har forbedret det faglige niveau i Mozambique

4. SØNDAG I ADVENT.

Mere end 2.830 børn har fået en målbart forbedret skolegang, ligesom antallet af elever i 3. klasse, der kan fortolke små tekster, er steget fra 42 % til 85 %.

Sådan lyder to af de konkrete resultater af projekt Happy Schools, som Oxfam Ibis netop har afsluttet i Mozambique i samarbejde med LB Foreningen.

Projektet har blandt andet bygget et bibliotek, organiseret læsekonkurrencer og støttet lærerne i mere involverende undervisningsmetoder, hvor børnene får en mere aktiv rolle i klassen.

Arbejdet med at opbygge Happy Schools har desuden fokuseret på at opbygge demokratiske skolebestyrelser og skabe nye fritidsaktiviteter og -klubber for at reducere frafaldet af især piger.

På www.lbforeningen.dk kan du læse meget mere om LB Foreningens velgørende arbejde til fordel for blandt andet børn og unge og undervisningsverdenen.

Rigtig glædelig jul!