Velgørenhedscykelløb

LB Foreningen støtter i 2017 to cykelløb: ”Giv 24 timer til syge børn” og ”BROEN”.

BROEN

I 2017 har LB Foreningen støttet organisationen BROEN ved velgørenhedscykelløbet Danmark Rundt.

Cykelløbet sendte bl.a. Anders Bondo Christensen, formand for Danmarks Lærerforening og Kristian Thulesen Dahl, formand for Dansk Folkeparti ud på en cykeltur, der startede på Bornholm i uge 25 og via Gedser og Blåvand endte i Skagen – en tur på ca. 1.000 km. I alt indsamledes 376.875 kr. LB Forsikring bidrog med 25.000 kr.

Alle de indsamlede midler gik ubeskåret til organisationen BROEN.

Læs mere om BROEN

"Giv 24 timer til syge børn”

LB Foreningen har i 2017 støttet cykelløbet: ”Giv 24 timer til syge børn” samlede penge ind til Akut Børnemodtagelse på Universitetshospitalet Århus Sygehus.

Den Det 17. og 18. juni kørte en stor gruppe motionister rundt om Brabrand Sø i 24 timer.

I alt indsamlede de over 68.000 kr. LB Foreningen støttede med 5.000 kr. i samarbejde med delegeret Allan Søndergaard, der er arrangør af løbet.

Se en film om løbet og Allan Søndergaards besøg på Akut Børnemodtagelse, hvor han overrakte den store check.