Digital sikkerhed

Ligesom vi lærer børn og unge at bruge cykelhjelm og begå sig sikkert i trafikken, skal vi også lære dem at beskytte sig online.

Ligesom vi lærer børn og unge at bruge cykelhjelm og begå sig sikkert i trafikken, skal vi også lære dem at beskytte sig online og arbejde bevidst med deres digitale identitet.

Derfor støtter LB Foreningen projekt License2Share, der giver unge mennesker en række konkrete redskaber, der kan hjælpe dem med at kontrollere deres digitale fodspor.

Det sker igennem en fireårig periode fra 2014-2017 med foredrag på folkeskoler og ungdomsuddannelser. Foredragene tager afsæt i materialerne på License2Share.dk, hvor du også finder en e-bog til fri download.

I samarbejde med LB Foreningen tilbyder License2Share også videoguides og kurser for undervisere, der ønsker indhold og inspiration til selv at facilitere undervisning i digitalt selvforsvar.

Læs mere om projekt License2Share

På LB Foreningen.dk kan du desuden læse mere om LB Foreningens velgørende arbejde til fordel for børn og unge og undervisningsverdenen.