Din stemme former forsikringsfællesskabet

Vi er ejet af medlemmerne. Derfor har vi netop sendt ca. 64.000 stemmesedler ud til medlemmer af Lærerstandens Brandforsikring om valg af delegerede i LB Foreningen i valgområde Nord- og Midtjylland samt Østjylland.

LB Foreningen er hovedaktionær i LB Forsikring, der er Danmarks tredjestørste forsikringsselskab for privatkunder, og består af forsikringsgrupperne Lærerstandens BrandforsikringBauta Forsikring og Runa Forsikring

LB Foreningen udgøres af en delegeretforsamling med 45 medlemmer og en bestyrelse, der vælges blandt medlemmerne i Lærerstandens Brandforsikring. I LB Foreningen tager man sammen med den øvrige bestyrelse i LB Forsikring A/S stilling til de mere strukturelle spørgsmål i forsikringsselskabet, for eksempel vedtægtsforhold og de overordnede strategiske spørgsmål, og vælger en del af medlemmerne til bestyrelsen for LB Forsikring A/S. Derudover varetager LB Foreningen arbejdet med uddelingen af midler til almennyttige formål.

Og netop nu skal der vælges delegerede i Nord- og Midtjylland samt Østjylland, der skal repræsentere forsikringstagerne i det medlemsejede forsikringsfællesskab for de næste fire år.

I disse dage sender vi derfor 64.000 stemmesedler ud til medlemmer af Lærerstandens Brandforsikring, der har mulighed for at stemme på deres favorit kandidat. 

Se kandidaterne for valgområde 10 - Nord og Midtjylland (postnummer 7000-7990)

Se kandidaterne for valgområde 11 - Østerjylland (postnummer 8000-8990)

Stemmesedlerne skal være modtaget seneste den 15. februar - så husk at stemme og sende i god tid.

Alle henvendelser om valget bedes rettet til Pia Esbensen på piso@lb.dk telefon 33 95 73 50 eller Jens Bærentsen på jebe@lb.dk telefon 88 63 24 60.

Læs mere om LB Foreningens arbejde og rollen som deleget