Lokal donation giver større børnefællesskab i Kirke Helsinge IF

Med en donation på 10.000 kr. fra LB Foreningen i Vestsjælland bliver der nu endnu mere fællesskab i Kr. Helsinge IF. Med donationen bliver der råd til flere oplevelse og mere forkælelse af de mindste i klubben.

Fodboldklubben Kr. Helsinge IF har fået 10.000 kr. fra LB Foreningen i Vestsjælland som skal gå til at styrke fællesskabet for de mindste medlemmer i klubbens fodboldafdeling. ”Vi har meget fokus på at skabe gode forhold for vores yngste medlemmer. Vi har over 40 børn i alderen 6-10 år, og vi vil gerne kunne give dem nogle flere oplevelser og sørge for, at de bliver ved med at have lyst til at komme i klubben. Derfor er vi også meget glade og taknemlige for støtten for LB Foreningen,” forklarer Dan Hansen, som er kasserer i Kr. Helsinge IF.

Dan Hansen lægger især vægt på, at man med de nye penge kan sende børnene på flere ture ud og møde andre klubber og børn, men også på, at der nu bliver plads til at skabe lidt forkælelse i hverdagen med en is i ny og næ i klubben. Kr. Helsinge IF er efter hans udsagn en udpræget breddeklub, hvor fællesskabet og ikke mindst børnene er i centrum.

Hos LB Foreningen, som er ejer af Danmarks største medlemsejede privatforsikringsselskab er der også stor glæde ved at kunne overrække donationen til Kr. Helsinge IF. ”I LB Foreningen har vi fokus på at understøtte fællesskaberne og skabe de bedste muligheder for at de kan vokse. Kr. Helsinge IF er en samlende faktor i det relativt lille samfund og gør en stor indsats for at give børnene nogle sunde muligheder. For os er det helt oplagt at kunne støtte dem,” siger LB Foreningens lokale repræsentant, Niels Skak Jensen, som er valgt som delegeret i foreningen.

OM KIRKE HELSINGE
Kirke Helsinge Idrætsforening - i folkemunde kaldet KHI - er en flerstrenget forening i det vestsjællandske med ca. 250 medlemmer.
KHI ønsker at fremme den enkeltes og fællesskabets trivsel ved idrætsudøvelse og andet kulturelt virke, hvilket udøves i form af fodbold, gåfodbold, cykling, badminton og dart.

OM LB FORENINGEN
LB Foreningen er ejer af LB Forsikring, som er Danmarks største medlemsejede privatforsikringsselskab med over 420.000 medlemmer. LB Forsikring består af Lærerstandens Brandforsikring, Runa Forsikring, Bauta Forsikring og LB Forsikring til PFA. Alle medlemmer af LB Forsikring er også medlemmer af LB Foreningen og dermed medejere af LB Forsikring.