Donation giver nye muligheder for Gudumholm Idrætsforening

Med 10.000 kr. fra LB Foreningen i Nordjylland får Gudumholm Idrætsforening nu mulighed for at udvide deres tilbud til lokalområdets beboere.

De ca. 200 medlemmer af Gudumholm Idrætsforenings fitnessafdeling får nu mulighed for at prøve kræfter med en ny motionsform, hvor både unge og gamle kan være med på lige vilkår. Det kan de i kraft af en donation fra LB Foreningen i Nordjylland.

”Vi er virkelig glade for, at vi nu får mulighed for at tilbyde TRX-træning til vores medlemmer. Det betyder, at vi kan give et rigtig fint tilbud til både nye og eksisterende medlemmer, hvor alle kan deltage og vi kan introducere endnu flere for foreningslivet,” forklarer Rasmus Ravn, formand for Fitnessudvalget i Gudumholm Idrætsforening.

TRX-træningen er en fitnessform, hvor man benytter sig ophængte snore til både individuel og holdtræning, hvor man kun bruger sin egen kropsvægt. Det betyder, at træningen kan tilpasses alle niveauer og aldersgrupper og dermed også åbne for hold på tværs af medlemmerne i Gudumholm Idrætsforening.

”Vi er jo også i konkurrence med de kommercielle fitnesscentre, så vi skal hele tiden kunne forny vores tilbud, så det matcher vores medlemmers behov. Samtidig mener vi også, at vi med vores forankring i foreningslivet kan tilbyde noget mere i form af socialt fællesskab og lokal forankring, som man ikke opnår i et kommercielt center,” forklarer Rasmus Ravn.

I LB Foreningen i Nordjylland er man glade for at kunne støtte det lokale foreningsliv: ”En af vores kerneværdier er fællesskab. Derfor er vi også glade for at kunne give Gudumholm Idrætsforening endnu flere muligheder for at få lokalsamfundet engageret i fællesskabet og tilmed også forbedre sundheden,” siger Kristian Obenholt, lokal repræsentant for LB Foreningen i Nordjylland.

De 10.000 kr. blev overrakt af Kristian Obenholt til Rasmus Ravn i Gudumholms Idrætsforenings lokaler den 16. november

Om Gudumholms Idrætsforening
Gudumholm IF (GIF) er stiftet i 1933 tilbyder fitness, fodbold, gymnastik og forskellige udendørs aktiviteter. GIF har ca. 750 medlemmer – heraf knap 200 medlemmer i fitness afdelingen – lægger stor vægt på de sociale værdier samt at GIF skal være “et rart sted at være” for alle i og omkring foreningen.

Om LB Foreningen
LB Foreningen er ejer af LB Forsikring, som er Danmarks største medlemsejede privatforsikringsselskab, med over 430.000 medlemmer. De mange tusinde medlemmer repræsenteres af 70 delegerede valgt af medlemmerne over hele landet. De står bl.a. for velgørende uddelinger i deres regioner. 

LB Forsikring består af Lærerstandens Brandforsikring, Runa Forsikring, Bauta Forsikring og LB Forsikring til PFA. Som forsikringstager i LB Forsikring er man også medlem af LB Foreningen og dermed medejer af LB Forsikring.

For yderligere oplysninger kontakt
LB Foreningen: Kommunikationschef, Mikkel Klausen, tlf. 24 28 21 10
Gudumholms Idrætsforening: Formand for fitnessudvalget, Rasmus Ravn, tlf. 20 91 04 68