Lokal donation skal give leg og boldglæde hos de yngste i Aalborg Freja

En donation fra LB Foreningen i Nordjylland giver nu fodboldklubben Aalborg Freja mulighed for at gøre endnu mere for de alleryngste fodboldspillere i projektet ”MINI Freja”, som sætter fokus på boldglæde hos børn og deres forældre.

Med en donation på 10.000 kr. fra LB Foreningen i Nordjylland vil Aalborg Freja sætte ekstra tryk på projektet ”MINI Freja”, hvor børn helt ned til 1-års alderen får mulighed for at stifte bekendtskab med bolden som legetøj. Samtidig får både børn og forældre en introduktion til foreningsfællesskabet.

”Vi er meget glade for donationen fra LB Foreningen. Pengene giver os mange flere muligheder for at udvide og udvikle vores tilbud til de alleryngste. Vi kan se, at vi med projektet giver børnene en rigtig god indgang til vores fællesskab, og samtidig også giver forældrene et tilbud og en mulighed for, at deres børn og de selv får foreningslivet mere ind under huden,” forklarer Gustav Vernal, som er børneudviklingstræner i Aalborg Freja og står bag MINI Freja.
I MINI Freja bliver der sat fokus på det legende og boldene ligner ikke almindelige fodbolde, men findes i mange størrelser, farver og former, som skal stimulere børnenes fantasi, men samtidig gøre bolden central i legen. På den måde giver det børnene en fortrolighed med bolden.

I LB Foreningen er der også stor glæde ved at kunne støtte MINI Freja projektet: ”MINI Freja er et rigtig fint projekt, som både har fokus på legen og den motoriske udvikling, men også giver nye muligheder for at få både børn og deres forældre ind i et foreningsfællesskab. Vi ved, at de fællesskaber som bl.a. idrætsforeninger skaber er meget vigtige for både børn, voksne og vores fælles samfund, og med MINI Freja får man en unik mulighed for at skabe fundament for et godt fællesskab tidligt,” forklarer Brian Fjeldrad Johansen, lokal delegeret for LB Foreningen i Nordjylland, som overrakte donationen til Aalborg Freja.
Aalborg Freja bruger også MINI Freja til at skabe udviklingsmuligheder for ungdomsspillere som instruktører og hjælpere. Der er desuden også ambitioner om at skabe samarbejder med daginstitutioner i Vestbyen omkring leg og boldglæde.

OM MINI FREJA
MINI Freja er for alle børn under 5 år som gerne vil være en del af Aalborg Frejas tilbud til de allermindste. Det er gratis at være medlem og fokus er på at lege og hygge med bolde, kegler og en masse andet. Her får man mulighed for at være aktiv med sine børn og give dem nogle sunde vaner for livet. Instruktør og trænere vil guide børn og forældre gennem forskellige lege og øvelser, hvor fokus er at udvikle sin motorik, mens man oplever hvor sjovt det er at være aktiv.

OM LB FORENINGEN
LB Foreningen er ejer af LB Forsikring, som er Danmarks største medlemsejede privatforsikringsselskab, med over 420.000 medlemmer. LB Forsikring består af Lærerstandens Brandforsikring, Runa Forsikring, Bauta Forsikring og LB Forsikring til PFA. Som forsikringstager i LB Forsikring er man også medlem af LB Foreningen og dermed medejer af LB Forsikring.

For yderligere oplysninger kontakt
LB Foreningen: Kommunikationschef, Mikkel Klausen, tlf. 24282110
Aalborg Freja: Børneudviklingstræner, Gustav Vernal, tlf. 71773583