Pressemeddelelse - Nu bliver det nemmere at være mand i Vendsyssel

Foreningen Jordforbindelsen modtog i denne uge en flot donation på 10.000 kr. fra LB Foreningen. Pengene går til at forbedre nordjyske mænds trivsel i projektet Mændsyssel.

De 10.000 kr. som blev overrakt af LB Foreningens lokale delegeret fra Hjørring, Sanela Jusic, skal bruges på projektet Mændsyssel – Mænds Mødesteder i Vendsyssel, som har fokus på at skabe fællesskaber for mænd i Vendsyssel, som har brug for et trygt frirum, hvor naturen er i højsædet.

”Mændsyssel er et fællesskab for mænd. Vi oplever, at mænd til tider kan have svært ved at danne nye relationer, hvis ikke det er aktivitetsbaseret. Her kan man få lov at være sammen med andre mænd, og bruge sine kompetencer, faglige såvel som personlige, og lade nye venskaber opstå,” forklarer Carsten Hjerresen.

Mændsyssel er åbent for alle mænd i alderen +18 år. Deres primære formål er at skabe et trygt og venligt miljø, hvor mænd kan være sammen om meningsfulde projekter i deres eget tempo og i selskab med andre mænd.

I LB Foreningen har man fokus på fællesskaber og som ejer af et forsikringsselskab også fokus på forebyggelse. Derfor er Mændsyssel et oplagt formål for foreningen at støtte:

”Vi vil meget gerne give mænd – og måske især nordjyske mænd – nogle muligheder for at åbne op og skabe nye relationer, som kan give dem nye muligheder og åbne op for de mange kompetencer og ressourcer, som de har at byde ind med. Det er det fællesskaber kan, og Mændsyssel er et fremragende eksempel på det,” siger Sanela Jusic, som er valgt som delegeret i LB Foreningen i Hjørring.

”For en frivillig forening som os er det helt afgørende, at vi får donationer som disse. Det betyder, at vi kan blive ved med at fastholde en høj kvalitet i vores tilbud til mænd og få fællesskaberne til at vokse, så det er en kæmpegave at få de her penge, ” siger Carsten Hjerresen.

Om Jordforbindelsen

Foreningen Jordforbindelsen har siden etableringen i 2018 tilrettelagt tilbud for voksne i Vendsyssel. Aktiviteterne fokuserer primært på brugen af natur og dyr til at skabe gode rammer for læring, gode relationer, samt fysisk og mental sundhed. Foreningens kompetencer benyttes også i målrettede tilbud for børn/unge med særlige behov. Foreningens aktiviteter udvikles og tilrettelægges af ca. 50 frivillige og har 1.500 årlige unikke deltagere. Foreningen tilrettelægger aktiviteter i Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev og Aalborg Kommuner.

For yderligere oplysninger:

LB Foreningen, kommunikationschef, Mikkel Klausen, 24282110

Jordforbindelsen, formand, Carsten Hjerresen, 21298224