Nyt samarbejde med Muskelsvindfonden og Tuborg om Grønnere Grøn

Igennem en donation fra LB Foreningen er LB Forsikring denne sommer med til at sikre, at stemningen fra en aflyst Grøn Koncert-række alligevel kommer ud til alle danskere i form af musik og fællesskab. For nu udvides Grønnere Grøn med ambitionen om at skabe Danmarkshistoriens største have- og folkefest med live musik.  

I 38 år har Grøn Koncert været en fast sommertradition for venner og familie, der mødes til fællesskab, hygge og live-musik. I år har omstændighederne tvunget arrangørerne, Muskelsvindfonden og Tuborg, til at tænke i nye baner. Med LB Forsikring som ny officiel samarbejdspartner, og de eksisterende samarbejdspartnere TV2 og Nova, inviteres hele Danmark med til at afholde Grøn Koncert i deres egen have, på altanen, på kollegiet, i gården eller på båden. Det hele sker under overskriften Grønnere Grøn, der vil byde på et væld af store og små musikalske oplevelser i hele landet den 25. juli.

”Vores ejere er medlemmerne i LB Foreningen, og med deres donation sætter vi en streg under, at en helt afgørende del af LB Forsikrings dna handler om fællesskab. Sådan har det været, siden vi blev stiftet i 1880, men i år er fællesskabet i hele Danmark og blandt vores 400.000 medlemmer blevet testet på en måde, vi aldrig har prøvet før. I samarbejde med Muskelsvindfonden, Tuborg, TV2 og Nova er vi enormt glade for at kunne medvirke til en stor og velfortjent hyldest til det fællesskab, der er blevet udvist ved at holde afstand under Covid19. Samtidig med vi bidrager til, at danskerne igen kan samles om en god oplevelse i de nære fællesskaber, der er så vigtige for sammenhængskraften og livsglæden i samfundet,” siger Anne Mette Toftegaard, direktør for LB Forsikring. 

For Muskelsvindfonden og Tuborg medvirker samarbejdet med LB Forsikring til, at drømmen om at skabe Danmarks største musikalske havefest kan realiseres:

”Grøn koncert har altid handlet om fællesskab og om at gøre en forskel. Vi hylder og fejrer med Grønnere Grøn fællesskabet når det er allerbedst, og mange bække små gør som bekendt en stor å. Vi er stolte over at byde LB med ombord på holdet, der står bag en af, hvis ikke den, største, musikalske gave til danskerne nogensinde,” siger Simon Toftgaard Jespersen, formand for Muskelsvindfonden, der siden 1983 har arrangeret Grøn Koncert sammen med Tuborg.

Grøn Grønnere erstatter ikke Grøn Koncert, men er i år en gave til danskerne fra arrangørerne bag Grøn Koncert. Det er en perlerække af danske musikere, der lørdag 25. juli holder koncerter hjemme i private hjem over hele landet, og hvor flere af disse koncerter transmitteres og dækkes af Nova samt af TV 2, TV2.DK og TV 2 Regionerne, og lørdag aften transmitterer TV2 et tre timers afslutningsshow live.

Snart løftes sløret for de første navne på plakaten til Grønnere Grøn, og frem til den 25. juli lanceres en lang række musikalske initiativer. 

Om Grønnere Grøn

Grønnere Grøn præsenteres af Muskelsvindfonden og Tuborg i samarbejde med TV 2, NOVA og LB Forsikring. Grønnere Grøn finder sted lørdag den 25/7. På NOVA kan du i løbet af dagen lytte til artist-snakke, god dansk musik og få Grønnere Grøn stemningen hjem i radioen. Om aftenen kl. 20.00 sender TV 2 og TV 2 PLAY live fra koncerterne med et storslået show med Anders Breinholt som vært. 

I ugerne op til Grønnere Grøn kan du ansøge om at blive vært for en live-koncert hjemme i din have, på din altan, i carporten eller på husbåden. Læs mere på grønkoncert.dk.

Om LB Forsikring 

LB Forsikring er et medlemsejet forsikringsaktieselskab, der består af forsikringsgrupperne Lærerstandens Brandforsikring, Runa Forsikring, Bauta Forsikring og LB Forsikring til PFA. Til sammen har vi næsten 400.000 medlemmer, som er sammen om at sikre hinanden. Det er grunden til, at vi kalder LB Forsikring for et forsikringsfællesskab. LB Forsikring er det tredjestørste forsikringsselskab på privatmarkedet i Danmark.  Hovedaktionæren i LB Forsikring er LB Foreningen. Foreningens medlemmer udgøres af forsikringstagerne i Lærerstandens Brandforsikring, og en af deres opgaver er blandt andet at uddele midler til almennyttige formål.