Står der ildsjæl i panden på dig?

Så stil op som delegeret i LB Foreningen. Vi har brug for dig i vores fællesskab. - og vi indsamler kandidater nu.

Vi søger lige nu medlemmer, fra Lærerstandens Brandforsikring i postnumrene 1000-3690 samt både Bauta Forsikring og Runa Forsikring i postnumrene 1000-4990, der har lyst til at deltage i fællesskabet.

Vidste du, at du som forsikringstager i Lærerstandens Brandforsikring, Bauta Forsikring, Runa Forsikring er medejer af dit forsikringsselskab?

I vores forsikringsfællesskab er man ikke en kunde, men et medlem med en demokratisk stemme, der har indflydelse – og en vigtig ambassadør i LB Foreningen.
Valget er netop udskrevet og du kan derfor stille op HER.

Her skal du udfylde din kandidatprofil – og vigtigt – huske at indtaste mindst 4 stillere, som systemet sender en mail til, hvorefter de kan bekræfte dette. Alle 4 stillere skal være medlemmer af en af LB Forsikrings medlemsgrupper (det vil sige i Lærerstandens Brandforsikring, Bauta Forsikring, Runa Forsikring og LB Forsikring til PFA) og må ikke være delegerede i forvejen. Stillere behøver ikke være i samme medlemsgruppe som dig. De kan også bo i hele landet og ikke kun i dit valgområde. Du kan med fordel finde dine stillere gennem opslag på dine egne sociale medier.

HUSK at fristen for kandidaturet er den 30. november. Derfor anbefaler vi, at man løbende minder sine stillere om, at de skal ind og bekræfte din opstilling. 

Skulle du blive valgt vil du tiltræde som delegeret med virkning fra den årlige generalforsamling i april 2024.

Du kan læse mere om rollen som delegeret og hvordan du stiller op på HER.

Du kan se mere om valget i den officielle valg annoncering HER.